Witaj w Spiżarni pod lasem, gdzie znajdziesz przetwory domowe, naturalne dżemy, musy i soki z wysokiej jakości owoców, a także przepyszne zupy bez konserwantów i zagęszczaczy. Spiżarnia pod lasem to producent dżemów i przetworów, który łączy w swoich produktach wysoką jakość i prosty skład. Tajemnicą niepowtarzalnego smaku naszych domowych przetworów jest tradycyjna receptura, wyselekcjonowane składniki pochodzące od lokalnych producentów oraz ręczne wykonanie, które gwarantuje nadzór nad każdym etapem przygotowania.
Sprawdź nasze naturalnie smaczne dżemy oraz domowe przetwory i zamień swoją spiżarnię, w Spiżarnie pod lasem!
Pyszne przetwory domowe, które nie zamieniłabym na nic innego! Dżemy to poezja smaku, którą doceniają również moje dzieci, a sos do spaghetti zrobił furorę wśród znajomych.
Pesto z jarmużu można by jeść dzień w dzień. Dżemy doskonałe. Produkty te to praca i i pomysł bardzo zdolnej i smakowitej dziewczyny. Polecam
Domowe przetwory palce lizać! Smaki dzieciństwa powróciły w najlepszym wydaniu, dzięki malinowym dżemom od Spizarni pod lasem. Chyba najlepszy producent dżemów jakiego produkty miałam okazje spróbować. Polecam nie tylko łasuchom, którzy uwielbiają słodkości.
Gorąca polecam.Skorzystaliśmy z ofert koszy prezentowych dla naszych odbiorców. Realizacja zamówienia bez zarzutu, produkty spełniły nasze oczekiwania. Wizualizacja zestawów zgodna z faktycznie otrzymanym produktem.
Jestem już stałym klientem Spiżarni. Skład produktów jest dla mnie kluczowy, ponieważ mam już dość chemii, którą fundują nam wszelkiego typu masowi producenci. Moje dzieciaki uwielbiają naleśniki z dżemami spiżarni i są absolutnymi fanami czekośliwki. My z żoną świeże pesto z makaronami na obiad czy też świeżym pieczywem na śniadanie moglibyśmy jeść zawsze.
Produkty Spiżarni nabyłem podczas targu zdrowej żywności w niedzielny poranek na Ursynowie. Mieliśmy z rodziną przepyszne śniadanie. Dżemy świetne, a pesto coś wspaniałego. Gorąco polecam.
Składniki: 4 małe pojedyncze piersi z kurczaka, 2 ząbki czosnku lub 2 łyżeczki pasty czosnkowej, 1 łyżeczka oleju, 2 łyżeczki sosu sojowego, sól, pieprz.
Ciasto: 10 łyżek mąki pszennej, 1 szklanka wody, 0,5 szklanki mleka, 1 jajko, 1 łyżeczka oleju, 1 łyżeczka cukru, szczypta soli.
Składniki na ciasto: 540 g mąki pszennej + do wałkowania, 25-30 g świeżych drożdży, 90 g cukru kokosowego, 2 jajka, 80 g masła, szczypta soli, 250 ml ciepłego mleka.
Art Food Aleksandra Śleszyńska
ul. Głęboka 4
09-408 Borowiczki-Pieńki
mob.tel. +48 575 103 147
e-mail: biuro@spizarniapodlasem.pl
© 2020 Wszelkie pawa zastrzeżone Spiżarnia pod lasem. Projekt i wykonanie: Hedea.pl