B2B

Spiżarnia pod lasem to mała manufaktura przetwórstwa owocowo-warzywnego. Powoduje to, że znam wszystkich moich Partnerów Biznesowych, spotykam się z nimi osobiście w celu przedstawienia oferty i rozmowy o oferowanych produktach. Dzięki temu mogę dopasować ofertę do indywidualnych potrzeb i oczekiwań moich klientów biznesowych.

Do każdego klienta podchodzę indywidualnie i z pełnym zaangażowaniem, jednocześnie doradzam najlepszy dobór asortymentu. Zamówienia można dokonać zarówno przez stronę internetową, facebooka, massangera jak i telefonicznie. Zamówienia są pakowane w ciągu 2 – 3 dni roboczych po ich złożeniu i wysyłane firmą kurierską. Wysyłka zamówień powyżej 300 netto odbywa się na mój koszt. Dodatkowo proponuję akcję promocyjne w social mediach na moim faun page-u oraz półki naladowe, gdzie można zaprezentować produkty. Otwarta jestem także na przeprowadzenie degustacji w sklepach.

Docierając do Państwa pragnę, aby przetwory Spiżarni pod lasem stały się marką rozpoznawalną i były dostępne także dla Państwa Klientów.

W ofercie dla firm mam do zaoferowania nie tylko pojedyncze słoiczki, lecz także kosze prezentowe z produktami regionalnymi czy zestawy upominkowe. Wszystkie są pakowane ręcznie, zgodnie z zaleceniami i preferencjami Klientów.

Oferta prezentowa dla firm

Oferta prezentowa dla firm Oferta prezentowa dla firm Oferta prezentowa dla firm Oferta prezentowa dla firm Oferta prezentowa dla firm Oferta prezentowa dla firm

 
 

 

Newsletter

Chcesz otrzymywać informacje na temat aktualnej oferty oraz promocji?
Zapisz się do naszego newslettera!
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez firmę Spiżarnia pod lasem wskazanych przeze mnie w powyższym formularzu danych osobowych w celu przedstawienia oferty oraz wysyłki wiadomości marketingowych. Polityka prywatności

Opinie Klientów

Pyszne przetwory domowe, które nie zamieniłabym na nic innego! Dżemy to poezja smaku, którą doceniają również moje dzieci, a sos do spaghetti zrobił furorę wśród znajomych.

Kasia Lewandowska

Pesto z jarmużu można by jeść dzień w dzień. Dżemy doskonałe. Produkty te to praca i i pomysł bardzo zdolnej i smakowitej dziewczyny. Polecam

Joanna Michałek

Domowe przetwory palce lizać! Smaki dzieciństwa powróciły w najlepszym wydaniu, dzięki malinowym dżemom od Spizarni pod lasem. Chyba najlepszy producent dżemów jakiego produkty miałam okazje spróbować. Polecam nie tylko łasuchom, którzy uwielbiają słodkości.

Justyna Wiśniewska

Gorąca polecam.Skorzystaliśmy z ofert koszy prezentowych dla  naszych odbiorców. Realizacja zamówienia bez zarzutu, produkty spełniły nasze oczekiwania. Wizualizacja zestawów zgodna z faktycznie otrzymanym produktem.

Agencja eventowa, Warszawa

Jestem już stałym klientem Spiżarni. Skład produktów jest dla mnie kluczowy, ponieważ mam już dość chemii, którą fundują nam wszelkiego typu masowi producenci. Moje dzieciaki uwielbiają naleśniki z dżemami spiżarni i są absolutnymi fanami czekośliwki. My z żoną świeże pesto z makaronami na obiad czy też świeżym pieczywem na śniadanie moglibyśmy jeść zawsze.

Piotr Kłosiński

Produkty Spiżarni nabyłem podczas targu zdrowej żywności w niedzielny poranek  na Ursynowie.  Mieliśmy z rodziną przepyszne śniadanie. Dżemy świetne, a pesto coś wspaniałego. Gorąco polecam. 

Adam Szymański

Przepisy

Bułeczki drożdżowe z czeko-śliwką i cynamonem, polane lukrem waniliowo-śmietankowym

Bułeczki drożdżowe z czeko-śliwką i cynamonem, polane lukrem waniliowo-śmietankowym

Składniki na ciasto: 540 g mąki pszennej + do wałkowania, 25-30 g świeżych drożdży, 90 g cukru kokosowego, 2 jajka, 80 g masła, szczypta soli,  250 ml ciepłego mleka.

Naleśniki z musem malinowym

Naleśniki z musem malinowym

Ciasto: 10 łyżek mąki pszennej, 1 szklanka wody,  0,5 szklanki mleka, 1 jajko, 1 łyżeczka oleju, 1 łyżeczka cukru, szczypta soli.

Pierś z kurczaka faszerowana pesto, suszonymi pomidorami, mozzarellą i odrobiną masła.

Pierś z kurczaka faszerowana pesto, suszonymi pomidorami, mozzarellą i odrobiną masła.

Składniki: 4 małe pojedyncze piersi z kurczaka, 2 ząbki czosnku lub 2 łyżeczki pasty czosnkowej, 1 łyżeczka oleju, 2 łyżeczki sosu sojowego, sól, pieprz.

Kontakt

Art Food Aleksandra Śleszyńska
ul. Głęboka 4
09-408 Borowiczki-Pieńki

mob.tel. +48 575 103 147
e-mail: biuro@spizarniapodlasem.pl

Przejdź do formularza

© 2019 Wszelkie pawa zastrzeżone Spiżarnia pod lasem. Projekt i wykonanie: Hedea.pl

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem