Witajcie

Produkty naturalne, bez konserwantów, bez zagęszczaczy!!!

Spiżarnia pod lasem to firma , którą stworzyłam z miłości do gotowania. Jeszcze moja babcia, gdy byłam małą dziewczynką podawała mi do jedzenia naleśniki z pysznym dżemem truskawkowym czy zimową herbatę z malinowymi konfiturami. Ten smak pamiętam do dziś. To ona też uczyła mnie robić pierwsze przetwory – długo smażone powidła śliwkowe czy ogórki kiszone.
Moje produkty są tworzone ręcznie. Na każdym etapie produkcji poświęcam im wiele uwagi i dbam o najwyższą jakość. Szukam lokalnym dostawców, nie tylko po to, aby wspierać lokalnych rolników, ale też móc pojechać do sadu i sama zobaczyć dany produkt. Wybrać te owoce, które są najbardziej soczyste, dojrzałe.

Produkty Spiżarni pod lasem nie zawierają konserwantów ani żadnych ulepszaczy. Jedynymi składnikami są owoce czy warzywa, cukier biały lub trzcinowy oraz miód.

Newsletter

Chcesz otrzymywać informacje na temat aktualnej oferty oraz promocji?
Zapisz się do naszego newslettera!
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez firmę Spiżarnia pod lasem wskazanych przeze mnie w powyższym formularzu danych osobowych w celu przedstawienia oferty oraz wysyłki wiadomości marketingowych. Polityka prywatności

Opinie Klientów

Pyszne przetwory domowe, które nie zamieniłabym na nic innego! Dżemy to poezja smaku, którą doceniają również moje dzieci, a sos do spaghetti zrobił furorę wśród znajomych.

Kasia Lewandowska

Pesto z jarmużu można by jeść dzień w dzień. Dżemy doskonałe. Produkty te to praca i i pomysł bardzo zdolnej i smakowitej dziewczyny. Polecam

Joanna Michałek

Domowe przetwory palce lizać! Smaki dzieciństwa powróciły w najlepszym wydaniu, dzięki malinowym dżemom od Spizarni pod lasem. Chyba najlepszy producent dżemów jakiego produkty miałam okazje spróbować. Polecam nie tylko łasuchom, którzy uwielbiają słodkości.

Justyna Wiśniewska

Gorąca polecam.Skorzystaliśmy z ofert koszy prezentowych dla  naszych odbiorców. Realizacja zamówienia bez zarzutu, produkty spełniły nasze oczekiwania. Wizualizacja zestawów zgodna z faktycznie otrzymanym produktem.

Agencja eventowa, Warszawa

Jestem już stałym klientem Spiżarni. Skład produktów jest dla mnie kluczowy, ponieważ mam już dość chemii, którą fundują nam wszelkiego typu masowi producenci. Moje dzieciaki uwielbiają naleśniki z dżemami spiżarni i są absolutnymi fanami czekośliwki. My z żoną świeże pesto z makaronami na obiad czy też świeżym pieczywem na śniadanie moglibyśmy jeść zawsze.

Piotr Kłosiński

Produkty Spiżarni nabyłem podczas targu zdrowej żywności w niedzielny poranek  na Ursynowie.  Mieliśmy z rodziną przepyszne śniadanie. Dżemy świetne, a pesto coś wspaniałego. Gorąco polecam. 

Adam Szymański

Przepisy

Pierś z kurczaka faszerowana pesto, suszonymi pomidorami, mozzarellą i odrobiną masła.

Pierś z kurczaka faszerowana pesto, suszonymi pomidorami, mozzarellą i odrobiną masła.

Składniki: 4 małe pojedyncze piersi z kurczaka, 2 ząbki czosnku lub 2 łyżeczki pasty czosnkowej, 1 łyżeczka oleju, 2 łyżeczki sosu sojowego, sól, pieprz.

Naleśniki z musem malinowym

Naleśniki z musem malinowym

Ciasto: 10 łyżek mąki pszennej, 1 szklanka wody,  0,5 szklanki mleka, 1 jajko, 1 łyżeczka oleju, 1 łyżeczka cukru, szczypta soli.

Bułeczki drożdżowe z czeko-śliwką i cynamonem, polane lukrem waniliowo-śmietankowym

Bułeczki drożdżowe z czeko-śliwką i cynamonem, polane lukrem waniliowo-śmietankowym

Składniki na ciasto: 540 g mąki pszennej + do wałkowania, 25-30 g świeżych drożdży, 90 g cukru kokosowego, 2 jajka, 80 g masła, szczypta soli,  250 ml ciepłego mleka.

Kontakt

Art Food Aleksandra Śleszyńska
ul. Głęboka 4
09-408 Borowiczki-Pieńki

mob.tel. +48 575 103 147
e-mail: biuro@spizarniapodlasem.pl

Przejdź do formularza

© 2019 Wszelkie pawa zastrzeżone Spiżarnia pod lasem. Projekt i wykonanie: Hedea.pl

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem