Polityka prywatności

Strona spizarniapodlasem.pl wykorzystuje technologię cookies w celu sprawnego dostarczania dostępu do serwisu. Poprzez piki “cookies” ( tzw. ciasteczka) należy rozumieć dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, przechowywane w urządzeniach końcowych użytkowników serwisów internetowych. Cookies zawierają nazwę domeny serwisu internetowego, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.

Do plików cookies stosowanych na stronie spizarniapodlasem.pl zaliczamy wydajnościowe, czyli służące do zbierania informacji o sposobie korzystania ze strony, by lepiej działała, oraz funkcjonalne czyli pozwalające "pamiętać" o ustawieniach użytkownika (np. język, rozmiar czcionki).

Pliki cookies strona spizarniapodlasem.pl wykorzystuje pliki cookies jedynie w następującym zakresie:

  • cookies google-analytics.com - statystyki dla strony spizarniapodlasem.pl; 
  • cookies sesyjne (wygasają po zakończeniu sesji) przechowujące informacje dotyczące :
    • komunikatów wyświetlanych użytkownikowi na ekranie w elementach interaktywnych, takich jak formularze,
    • wyświetlonych banerów , które mają pojawić się tylko 1 raz,
    • zalogowania użytkownika do panelu strony

Spizarniapodlasem.pl umożliwia innym podmiotom wykorzystywanie mechanizmu cookies na stronie. Są to m.in. podmioty udostepniające "tzw. wtyczki społecznościowe, w szczególności serwisy Facebook, Youtube"

W każdej chwili można usunąć pliki cookies  z  urządzenia zgodnie z instrukcją producenta  przeglądarki internetowej.

Można również zablokować dostęp plików cookies do  urządzenia poprzez odpowiednie skonfigurowanie przeglądarki. Może to jednak utrudnić prawidłowe funkcjonowanie strony internetowej oraz Sklepu.

W celu zapewnienia jak najwyższego poziomu ochrony Danych Osobowych dopasowanych do zmieniającej się rzeczywistości, a także do zmieniających się przepisów prawa firma ArtFood Aleksandra Śleszyńska zastrzega sobie prawo do zmiany niniejszej Polityki Prywatności.

Zmieniona Polityka Prywatności zostanie zamieszczona i będzie uaktualniana pod adresem https://spizarniapodlasem.pl/pl/polityka-prywatnosci

Newsletter

Chcesz otrzymywać informacje na temat aktualnej oferty oraz promocji?
Zapisz się do naszego newslettera!
Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez firmę Spiżarnia pod lasem wskazanych przeze mnie w powyższym formularzu danych osobowych w celu przedstawienia oferty oraz wysyłki wiadomości marketingowych. Polityka prywatności

Opinie Klientów

Pyszne przetwory domowe, które nie zamieniłabym na nic innego! Dżemy to poezja smaku, którą doceniają również moje dzieci, a sos do spaghetti zrobił furorę wśród znajomych.

Kasia Lewandowska

Pesto z jarmużu można by jeść dzień w dzień. Dżemy doskonałe. Produkty te to praca i i pomysł bardzo zdolnej i smakowitej dziewczyny. Polecam

Joanna Michałek

Domowe przetwory palce lizać! Smaki dzieciństwa powróciły w najlepszym wydaniu, dzięki malinowym dżemom od Spizarni pod lasem. Chyba najlepszy producent dżemów jakiego produkty miałam okazje spróbować. Polecam nie tylko łasuchom, którzy uwielbiają słodkości.

Justyna Wiśniewska

Gorąca polecam.Skorzystaliśmy z ofert koszy prezentowych dla  naszych odbiorców. Realizacja zamówienia bez zarzutu, produkty spełniły nasze oczekiwania. Wizualizacja zestawów zgodna z faktycznie otrzymanym produktem.

Agencja eventowa, Warszawa

Jestem już stałym klientem Spiżarni. Skład produktów jest dla mnie kluczowy, ponieważ mam już dość chemii, którą fundują nam wszelkiego typu masowi producenci. Moje dzieciaki uwielbiają naleśniki z dżemami spiżarni i są absolutnymi fanami czekośliwki. My z żoną świeże pesto z makaronami na obiad czy też świeżym pieczywem na śniadanie moglibyśmy jeść zawsze.

Piotr Kłosiński

Produkty Spiżarni nabyłem podczas targu zdrowej żywności w niedzielny poranek  na Ursynowie.  Mieliśmy z rodziną przepyszne śniadanie. Dżemy świetne, a pesto coś wspaniałego. Gorąco polecam. 

Adam Szymański

Przepisy

Naleśniki z musem malinowym

Naleśniki z musem malinowym

Ciasto: 10 łyżek mąki pszennej, 1 szklanka wody,  0,5 szklanki mleka, 1 jajko, 1 łyżeczka oleju, 1 łyżeczka cukru, szczypta soli.

Bułeczki drożdżowe z czeko-śliwką i cynamonem, polane lukrem waniliowo-śmietankowym

Bułeczki drożdżowe z czeko-śliwką i cynamonem, polane lukrem waniliowo-śmietankowym

Składniki na ciasto: 540 g mąki pszennej + do wałkowania, 25-30 g świeżych drożdży, 90 g cukru kokosowego, 2 jajka, 80 g masła, szczypta soli,  250 ml ciepłego mleka.

Pierś z kurczaka faszerowana pesto, suszonymi pomidorami, mozzarellą i odrobiną masła.

Pierś z kurczaka faszerowana pesto, suszonymi pomidorami, mozzarellą i odrobiną masła.

Składniki: 4 małe pojedyncze piersi z kurczaka, 2 ząbki czosnku lub 2 łyżeczki pasty czosnkowej, 1 łyżeczka oleju, 2 łyżeczki sosu sojowego, sól, pieprz.

Kontakt

Art Food Aleksandra Śleszyńska
ul. Głęboka 4
09-408 Borowiczki-Pieńki

mob.tel. +48 575 103 147
e-mail: biuro@spizarniapodlasem.pl

Przejdź do formularza

© 2019 Wszelkie pawa zastrzeżone Spiżarnia pod lasem. Projekt i wykonanie: Hedea.pl

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem