Pyszne przetwory domowe, które nie zamieniłabym na nic innego! Dżemy to poezja smaku, którą doceniają również moje dzieci, a sos do spaghetti zrobił furorę wśród znajomych.
Pesto z jarmużu można by jeść dzień w dzień. Dżemy doskonałe. Produkty te to praca i i pomysł bardzo zdolnej i smakowitej dziewczyny. Polecam
Domowe przetwory palce lizać! Smaki dzieciństwa powróciły w najlepszym wydaniu, dzięki malinowym dżemom od Spizarni pod lasem. Chyba najlepszy producent dżemów jakiego produkty miałam okazje spróbować. Polecam nie tylko łasuchom, którzy uwielbiają słodkości.
Gorąca polecam.Skorzystaliśmy z ofert koszy prezentowych dla naszych odbiorców. Realizacja zamówienia bez zarzutu, produkty spełniły nasze oczekiwania. Wizualizacja zestawów zgodna z faktycznie otrzymanym produktem.
Jestem już stałym klientem Spiżarni. Skład produktów jest dla mnie kluczowy, ponieważ mam już dość chemii, którą fundują nam wszelkiego typu masowi producenci. Moje dzieciaki uwielbiają naleśniki z dżemami spiżarni i są absolutnymi fanami czekośliwki. My z żoną świeże pesto z makaronami na obiad czy też świeżym pieczywem na śniadanie moglibyśmy jeść zawsze.
Produkty Spiżarni nabyłem podczas targu zdrowej żywności w niedzielny poranek na Ursynowie. Mieliśmy z rodziną przepyszne śniadanie. Dżemy świetne, a pesto coś wspaniałego. Gorąco polecam.
Składniki: 4 małe pojedyncze piersi z kurczaka, 2 ząbki czosnku lub 2 łyżeczki pasty czosnkowej, 1 łyżeczka oleju, 2 łyżeczki sosu sojowego, sól, pieprz.
Ciasto: 10 łyżek mąki pszennej, 1 szklanka wody, 0,5 szklanki mleka, 1 jajko, 1 łyżeczka oleju, 1 łyżeczka cukru, szczypta soli.
Składniki na ciasto: 540 g mąki pszennej + do wałkowania, 25-30 g świeżych drożdży, 90 g cukru kokosowego, 2 jajka, 80 g masła, szczypta soli, 250 ml ciepłego mleka.
Art Food Aleksandra Śleszyńska
ul. Głęboka 4
09-408 Borowiczki-Pieńki
mob.tel. +48 575 103 147
e-mail: biuro@spizarniapodlasem.pl
© 2020 Wszelkie pawa zastrzeżone Spiżarnia pod lasem. Projekt i wykonanie: Hedea.pl